Andrin - ASP

ASP - Permanent suspended magnet

ASP permanente ophangmagneten kunnen worden gebruikt op alle bulkproducten, op transportbanden, trilbanden of goten. 

Ze zijn bedoeld om:
installatiebescherming tegen ferromagnetische elementen, magnetische zuivering van producten. De behandeling wordt uitgevoerd op lage en middelgrote lagen. De aanwezigheid van ferro moet klein of uitzonderlijk zijn.

ASP's zijn geschikt voor:

Recyclingindustrieën (hout, glas, kunststof, kabel,...), steengroeven, mijnen, cementfabrieken, papierindustrie, agro-voedingsindustrie.

Technische beschrijving

Het magnetische circuit van ASP's bestaat uit :d een met mechanisch gelast stalen stuitligging met een hoge magnetische permeabiliteit, een magnetisch lichaam bestaande uit ferriet-magneten met een hoge veldwaarde. De set wordt in een waterdichte a-magnetische doos gestoken.

Installatie voorschriften

Ophangoren met boeien zorgen ervoor dat de ASP kan worden opgehangen met behulp van kettingen, kabels of pezen. Ze vestigen zich dwarsdoorsneden bij het scrollen van het product of axiaal op de pier van de transportband. Er is geen energiebron nodig.

Specificaties

De prestaties variëren afhankelijk van verschillende parameters: kenmerken van de te behandelen producten, kenmerken van de te extraheren ferromagnetische elementen, kenmerken van de installatie. Vijf soorten ASP worden voorgesteld op basis van hun maximale werkhoogte: 140, 230, 300, 340, 410 mm.In om te kiezen uit ons brede scala aan tartende apparaten, is een vragenlijst bijgevoegd in ons document "Uitstel".

Voordelen

De prestaties en degelijkheid van ASP's worden gewaarborgd door hun eenvoud van ontwerp. Ze zijn waterdicht en tropisch. Geen demagnetisatie bij normaal gebruik. Consistent veld over de breedte. Geen magneetverwarming. Ze kunnen eenvoudig worden omgezet in overband en passen zich aan veranderingen in uw productielijn aan.

Gebruiksmodus

Een operator grijpt periodiek in om de ferro-elementen op de poolplaat van de magneet te verwijderen. Geen onderhoud nodig.