ANDRIN - Industriële magneten

Metaalafzuigsystemen

Wij garanderen resultaten die prestaties, betrouwbaarheid en technologische oplossingen koppelen aan continue innovatie. Onze controle over wervelstromen, metaaldetectie, gemagnetiseerde perslucht en elektrostatische krachten stelt ons in staat om talloze gevallen van non-ferro metaalscheiding op te lossen. 

Met behulp van onze producten kunnen duurzame oplossingen worden bereikt voor het sorteren van bulkproducten in continue handling.

De ervaring opgedaan in industriel magnetisme en onze knowhow in "Iron Removal" van continue flow bulk producten stellen ons in staat om u assortimenten van "Metal Extraction" apparatuur speciaal ontworpen voor het automatisch en continu elimineren van non-ferro metalen onderdelen. Tegenwoordig worden de betrouwbaarheid en hoge prestaties van onze non-ferro metaalafscheiders erkend en getest in tal van industriële toepassingen.

Waarom metaal extraheren?

Door non-ferrometalen te extraheren, kunnen ze worden gerecycled of verfijnd uit het materiaal dat ze bevat. De hoeveelheid non-ferrometalen, de kwaliteit van producten tegen sortering, wettelijke vereisten en bescherming van het milieu zijn allemaal criteria die de oprichting van een metaalextractie-eenheid rechtvaardigen die geschikt is voor uw verwerking.      

Zuivering van grondstoffen

Sommige van uw producten, zoals een aantal grondstoffen, vereisen een hoge mate van kwaliteit: glas, kunststoffen, hout, papier, chemische producten, zand, klinker, enz. Ze moeten vrij zijn van alle metaaldeeltjes of onderdelen. De metaaldeeltjes moeten dus worden geëxtraheerd met geschikte, betrouwbare en hoogwaardige apparatuur. Onze apparatuur wordt momenteel geïnstalleerd in tal van industriële installaties.

Non-ferro upgraden

Recyclingindustrieën zoals autobrekers, RBA, boetes, flotatie-eenheden, selectieve sorteercentra voor huishoudelijke verpakkingen, aluminiumbrekers, non-ferrogieterijen, verbrandingsinstallaties, klinkerplatforms, enz., upgraden non-ferrometalen zodat ze kunnen worden hergebruikt als secundaire grondstoffen. 

Andrin metaalafzuigers werken betrouwbaar en economisch droge verrijking van de non-ferrofractie.