Universeel - PReasy 4114, 4116 & 4131 met programmeerfront 4501

 PR 4000 Serie

De PReasy 4000-serie is nog een ander voorbeeld van veilige PR-elektronicaproducten. De PReasy-modules zijn ontworpen om een optimale procesefficiëntie te bereiken en we wilden met deze 3 kenmerken voldoen aan de verwachtingen van de gebruiker:

Universeel - Gebruiksvriendelijk - Betrouwbaar

Universeel

Van alle aspecten van het ontwerp heeft PR-elektronica de universaliteit van de modules behouden. Met 4 producten in de 4000-serie dekken we ongeveer honderd toepassingen, wat de voorraden vermindert door de flexibiliteit en het concurrentievermogen te vergroten.

  • 21.6..253 Vac / 19.2..300 Vdc universele voeding.
  • Universele ingang voor mA, V, Pt100, TC, R lin. en potentiometer.
  • Universeel programmeerfront 4501, dat de module automatisch herkent en het bijbehorende menu aanpast.


Gebruiksvriendelijk
Gemakkelijke configuratie voor de gebruiker waarvoor geen gedetailleerde handleiding nodig is. De volgende kenmerken optimaliseren de bediening van de PReasy 4000-serie:

Zeer eenvoudig vervolgkeuzemenu met helptekst die de gebruiker stap voor stap begeleidt.
Alle opties zijn configureerbaar vanaf het voorpaneel, zonder het gebruik van een pc, schakelaars of enig ander specifiek gereedschap.

Betrouwbaarheid - 5 jaar garantie

Productbetrouwbaarheid is altijd het sleutelwoord geweest voor PR-elektronica. Het beveiligen van de installatie van onze klanten houdt ook in dat alle risico's worden geëlimineerd, b.v. : onvermijdelijke montage- of afhandelingsfout in noodsituaties. Naast de garantie van 5 jaar biedt de PReasy 4000-serie de volgende beveiligingen:

  • 2.3 kVac galvanische scheiding tussen ingang, voeding, uitgang en relais.
  • Geavanceerde sensorfoutdetectie met alarm via relais of analoge uitgang.
  • Simulatie van het proces met behulp van de relais of de analoge uitgang.


De 4114 en 4116 zijn geschikt voor SIL-toepassingen (niveau 2).
FM goedgekeurd voor installatie in Div. 2.
De modules voldoen aan de NAMUR 21 (burst), NE43 (sensorfout), LVD en UL 508-normen.


Gebruiksvriendelijke configuratie

De modules uit de 4000-serie kunnen door de fabriek voorgeconfigureerd worden geleverd, maar het configuratiefront kan natuurlijk ook ter plaatse worden gebruikt. Naast de standaard configuraties van de input, output, relais, etc., biedt het 4501 programmeerfront nog meervoudige functies, zoals: kalibratieproces, simulatiemodus en vele andere ...